2016 m. spalio 3 d., pirmadienis

Virti rauginti grybai


Produktai:
  • 3 kg įvairių paruoštų grybų,
  • 3 šaukštai druskos, 
  • 5-6 skiltelės česnakų,
  • 15-20 kvapiųjų pipirų,
  • 5-6 laurų lapeliai,
  • krapų.

Paruošimas:
Paruoštus grybus dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 5-15 min. (priklausomai nuo dydžio ir rūšies).
Išgriebę nuvarvinkite, sudėkite į rauginimo indą sluoksniuodami su pipirais, laurų lapeliais ir susmulkintais krapais bei česnakais, užpilkite pasūdytu vandeniu (1 l vandens - šaukštas druskos) paslėkite ir laikykite kambario temperatūroje, kol įrūgs.
Įrūgusius grybus perneškite į šaltą vietą.

                                                        Šaltinis:  http://www.viskasmoterims.com/156-virti_rauginti_grybai.html 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą