- Moliūgas;
- 700-800 gramų jautienos ( dėjau apie 1 kg, priklausomai nuo moliūgo dydžio. Galim dėti ir kiauliena, ir vištieną. Visaip skonis puikus);
- Alyvuogių aliejus;
- 3 morkos, 2 paprikos;
- 2-3 svogūnai;
- 2-3 skilteles česnako;
- 1 poras;
- Ketvirtis aitrios paprikos;
- Puse butelio gero balto vyno;
- 1 skardine marinuotu pomidoru;
- 1 stiklinę ananasu sulčiu;
- Ananasas ( perku skardinėje - vietoj ananasu sulčiu supilu skystį iš skardines);
- Druska, pipirai, prieskoniai
Išskobt moliūgą, Supjaustyti gabaliukais mėsą ir keptuvėje apkepti. Supjaustyti daržoves stambesniais gabaliukais (svogūną smulkiau). Viską sudedame ant mėsos. Apkepame.
Apkeptą turinį iš keptuvės supilame į puodą. Pilame ananasų sultis, vyną. Sudedame pomidorus ir moliūgo minkštimą. Sudedame prieskonius. Troškiname 20-30 minučių.
Supilame viską į moliūgą. Dedame į orkaitę. Kepame 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Šaltinis: http://www.supermama.lt/forumas/lofiversion/index.php/t999-300.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą