Produktai:
- 3 kg įvairių paruoštų grybų,
- 3 šaukštai druskos,
- 5-6 skiltelės česnakų,
- 15-20 kvapiųjų pipirų,
- 5-6 laurų lapeliai,
- krapų.
Paruošimas:
Paruoštus grybus dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 5-15 min. (priklausomai nuo dydžio ir rūšies).
Išgriebę nuvarvinkite, sudėkite į rauginimo indą sluoksniuodami su pipirais, laurų lapeliais ir susmulkintais krapais bei česnakais, užpilkite pasūdytu vandeniu (1 l vandens - šaukštas druskos) paslėkite ir laikykite kambario temperatūroje, kol įrūgs.
Įrūgusius grybus perneškite į šaltą vietą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą